#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

TROFEU PROMOCIÓ SABADELL

El passat dissabte 20 de febrer, es va celebrar la jornada final del Trofeu Promoció Sabadell amb una gran actuació dels atletes del CMSC.

A la categoria aleví, Mathios Rodríguez es va imposar als 600 metres amb 1'51"72, Elda Romeva també va dominar la cursa de 600 m amb 1'56"67. Aleix Fuchs es va classificar segon als 60 metres amb 8”86 i tercer en salt de llargada amb 4,21 metres, Tània Moreno va ser segona en salt de llargada amb 4,02 m i tercera als 60 m tanques amb 9”14. Per últim, Joel Cuevas va aconseguir la medalla de bronze als 60 m tanques amb 10”50.

A la categoria infantil, destaca las dues medalles d’or que va aconseguir el Marc Sala, que va saltar 5,16 m en salt de llargada i va marcar 10”08 als 60 m tanques. També va aconseguir la medalla d’or el Yeray Campos als 60 metres amb 8”02, atleta que va ser segon en salt d’alçada amb 1,59 metres. En salt amb perxa femení, la Nerea Pérez es va imposar amb 2,35 m i la Clara Fernández va ser tercera amb 2,30 m. José González va aconseguir la segona posició a la prova dels 600 m amb 1’42”79 i Noemí Guerrero va ser tercera a la mateixa distància amb 1’43”10.

Per últim, assenyalar la victòria de l’equip infantil masculí de 4X200 m amb un temps de 1’50”77 i un equip format per Yeray Campos, José González, Bernat Pubill i Marc Sala.

Enllaç: Resultats