Resultats

15/05/2016
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ
Tres Titols pel CMSC

El passat dissabte 14 de maig es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l'Estadi Camp Clar de Tarragona i la de les categories juvenil, júnior i promesa a les pistes d’atletisme del Complex Esportiu L’Hospitalet Nord.

A Tarragona, cal destacar el doble títol aconseguit per l’equip infantil masculí, que s’ha proclamat campió dels 4X80 metres amb Yeray Campos, Martí Faig, Marc Sala i Tom Fabra, i també dels 4X200 metres amb un equip format pels tres primers protagonistes del relleu curt i José González.

A l’Hospitalet van ser les noies de la categoria juvenil les que es van imposar a la prova dels 4X100 metres, amb un equip format per la Jaël Bestué, Àfrica Sirerol, María Botella i Belen Heredia.

També cal destacar la magnífica quarta posició de l'equip aleví masculí de 4X60 metres format per I. Sánchez, J. Cuevas, A Gutiérrez i A Fuchs.

ANNEX: Resultats Infantil   (pdf 98735)
Enllaç: Resultats Hospitalet