Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

12/06/2016
CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL
10 Medalles pels Atletes del Muntanyenc

El passat dissabte 11 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès amb una destacadíssima actuació dels atletes del Muntanyenc que han aconseguit 10 medalles, 3 d’or, 2 de plata i 5 de bronze, a més de 16 llocs de finalistes.

Yeray Campos ha tornat a ser un dels protagonistes de l’autonòmic de promoció en aconseguir dos títols infantils, en salt d’alçada amb 1,67 m i el dels 80 metres amb 10”35.

Bernat Pubill també s’ha proclamat campió de Catalunya infantil de llançament de javelina amb un tir de 34,44 metres.

Seguint amb els infantils, el Marc Sala ha aconseguit la medalla de plata de 200 m tanques amb registre de 32”03, i la  Nerea Pérez la de bronze en salt amb perxa amb 2,60 metres.

A la categoria aleví, Aleix Fuchs ha estat segon als 60 metres amb un temps de 8”79 i setè en salt amb perxa amb 2 metres.

Tres atletes han aconseguit la medalla de bronze en aquesta categoria aleví, Mathios Rodríguez en salt de llargada amb 4,35 m, Tania Moreno també en llargada amb 4,35 metres i Anna Rodríguez en llançament de pilota amb 27,59 metres.

A la categoria benjamí, Jan Andrade ha estat tercer en salt de llargada amb 3,63 metres.

Els atletes que han aconseguit lloc de finalista han estat, Alexis Zambrano que ha estat quart en llançament de pilota aleví, Nil Casas cinquè als 3 km marxa infantil, Noa Rodríguez cinquena també als 3 km marxa infantil, Estel Antoja cinquena en triple salt infantil, cinc sisenes posicions de la categoria infantil a càrrec de José González als 1.000 m, Tom Fabra en salt d’alçada, Clara Fernández en perxa i les dues aconseguides per Martí Faig en 60 m i 600 metres. També ha estat sisè Marc Fernández als 60 m tanques però de la categoria aleví. Dos setenes posicions en la categoria infantil a càrrec de la Maria Andrade en perxa i la Abril Rambla en llargada. Les vuitenes posicions han estat a càrrec de Marta Recio en alçada infantil i Oriol García que ha aconseguit dues, en alçada i llançament de pilota de la categoria aleví.

 

FOTOGALERIA DE JORDI CASAS

Enllaç: Resultats Web FCA