Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL EN PISTA COBERTA

Aquest dissabte 28 de gener s’ha realitzat el 22è Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El CA Canaletes, en nois, i l’Avinent Manresa, en noies, s’han proclamat campions autonòmics.

Els equips del Club Muntanyenc St Cugat han protagonitzat una destacada actuació, situant-se un cop més entre els millors clubs de Catalunya. L’equip masculí ha fregat les posicions de pòdium i s’ha classificat en la quarta posició a només sis punts del tercer classificat. Les noies han aconseguit una meritòria setena posició.

Cal destacar les actuacions individuals de la Maria Andrade que s’ha imposat en salt amb perxa amb una marca de 2,40 m i l’Isaac Baldi, que també ha vençut en salt amb perxa amb una nova millor marca personal de 2,70 metres. Nil Casas ha aconseguit la segona posició als 2.000 m marxa amb un temps de 11’19”91, Rodrigo Gonzalez ha estat tercer als 2.000 metres amb 6’52”36 i Irma González també ha estat tercera en llançament de pes amb un tir de 8,23 metres.

Enllaç: Resultats