Resultats

20/02/2017
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA DE PROMOCIÓ
Alejandro Acedo, Medalla de Plata i Noa Rodríguez, Medalla de Bronze

El passat diumenge 19 de febrer, es va disputar el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica Individual i per Equips en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, organitzat pel Club  d’Atletisme  Viladecans  i  el  Departament  d’Esports  de  l’Ajuntament  de Viladecans, en el marc del XXV Gran Premi De Marxa Ciutat de Viladecans.

Els atletes del Muntanyenc han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució de la medalla de plata de l’Alejandro Acedo a la categoria cadet amb un temps de 27’11”00 sobre una distància de 5 km. També en la categoria cadet, la Noa Rodríguez ha aconseguit la medalla de bronze amb un temps de 27’51”. A la categoria infantil, el Nil Casas s’ha situat en una meritòria quarta posició amb un temps de 16’19” sobre una distància de 3 km.

El Gran Premi de Marxa de Viladecans ha estat guanyat pel santcugatenc Nil Rodés (AAC) que s’ha imposat amb 44’59” i per a la Carmen Juárez (Av Manresa), atleta que entrena amb el nucli de l’escola de marxa del CMSC, amb 49’02” sobre una distància de 10 km. Seguint amb el Gran Premi, Gabriel Ballester ha aconseguit la segona posició a la prova júnior amb 50’20” i l’Àngels Massana també s’ha classificat en la segona posició de la prova juvenil amb un temps de 56’07”.

Enllaç: Resultats