Resultats

4/06/2017
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, JÚNIOR i PROMESA
Belen Heredia i Maria Botella, Medalles de Bronze

El passat cap de setmana, 3 i 4 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar. Els atletes del Muntanyenc han protagonitzar una destacada actuació.

Dos medalles de bronze i sis llocs de finalistes és el balanç d’honor d’aquests autonòmics, tenint en compte que la gran figura de la velocitat, la Jaël Bestué, no va participar per una malaltia d’última hora.

La Belen Heredia va aconseguir la medalla de bronze als 100 metres de la categoria juvenil amb un temps de 12”77 i la Maria Botella va fer el mateix als 400 m tanques amb un temps de 1’06”50, prova en la que Laura Maldonado va ser vuitena amb 1’10”94.

Seguint amb la categoria juvenil, Joan Artigas va aconseguir la cinquena posició amb 15”47 i la Maria Mur també va ser cinquena en llançament de javelina amb 31,34 metres.

A la categoria júnior, l’Aleix Serra es va situar en la setena posició dels 1.500 m amb un temps de 4’07”97 i Daniel Toro també va ser setè en triple salt amb 13,66 metres.

A la categoria promesa, la Mireia Rafols també va ser setena als 1.500 m amb 5’29”58.

Enllaç: Resultats