Resultats

11/06/2017
CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL
Set Medalles pels Atletes del CMSC

El passat dissabte 10 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès, amb una extraordinària participació dels atletes del muntanyenc que han aconseguit 7 medalles, 4 de plata i 3 de bronze.

A la categoria aleví, cal destacar a l’Elda Romeva que es va penjar dues medalles de plata, als 600 metres amb un temps de 1’47”99 i als 60 m tanques amb una marca de 10”14. També als 60 m tanques, però en la categoria masculina, Yone Campos va aconseguir la medalla de bronze amb 10”29

A la categoria infantil, la Maria Andrade va aconseguir el subcampionat en salt amb perxa amb 2,70 metres,  també l’Aleix Fuchs va ser segon en triple salt amb 10,54 metres, l’Isaac Baldi va aconseguir la medalla de bronze en salt amb perxa amb 2,90 metres, i l’Irma Gonzalez també va ser tercera en llançament de martell amb un millor tir de 34,70 metres.

També els atletes del muntanyenc han aconseguit 8 llocs de finalistes. A la categoria infantil, el Nil Casas va ser quart en 3 km marxa, l’Irma González cinquena en llançament de pes, la Cristina Mur setena en javelina i la Paula Briales vuitena en 600 metres. A la categoria aleví, l’Isaïes Artigas i el Max Monteys han estat cinquè i sisè respectivament als 600 m i l’Iratxe Balagué també sisena en salt d’alçada. A la categoria benjamí l’Anna Gutiérrez ha estat sisena en alçada i l’Alba Soria vuitena en llançament de pilota.