Resultats

11/03/2018
CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB14 EN PISTA COBERTA
L’equip masculí de 4X200 m, Plata, i Elda Romeva, Bronze

El passat dissabte 10 de març, es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub14 en Pista Coberta a Sabadell amb una bona actuació dels atletes del Muntanyenc que van aconseguir 2 medalles i set llocs de finalistes.

L’equip de relleus 4X200 m va aconseguir la medalla de plata amb un temps de 1:49.65 i un equip format per Aleix Fuchs, Bernat Parra, Mathios Rodriguez i Lucas Santamaria. L’Elda Romeva es va situar en la tercera posició i medalla de bronze a la prova dels 600 m amb un temps de 1:40.73, atleta que també va aconseguir la quarta posició en triple salt amb un registre de 9,80 metres.

Els llocs de finalistes han estat per Marc Torras, quart en llançament de pes amb 9,71 m, Mathios Rodríguez, quart en 1.000 m amb 3:02.28, Lola Hernández, cinquena en llargada amb 4,72 m, Lucas Santamaria, setè en alçada amb 1,45 m, Aleix Fuchs, setè en triple salt amb 9,58 i Bernat Parra que ha estat vuitè als 60 metres amb 8.65.

A la puntuació per equips. el Club Muntanyenc s'ha classificat en una meritòria quarta posició.

Enllaç: Resultats