Resultats

18/03/2018
CAMPIONAT D'ESPANYA SUB16 EN PISTA COBERTA
3 Medalles pels Atletes del Muntanyenc

El passat cap de setmana, 17 i 18 de març, es va celebrar el 31è Campionat d’Espanya Sub16 en Pista Coberta a Sabadell. Els atletes del Muntanyenc han protagonitzat una extraordinària actuació, amb la consecució de 3 medalles, 1 d’or i 2 de plata, a més de tres llocs de finalistes.

Dos de les protagonistes d’aquest estatal han estat la Clara Fernández que ha aconseguit la medalla d’or en salt amb perxa amb una marca de 3,66 metres i la Nerea Pérez que ha estat segona i medalla de plata, també amb 3,66 metres, registres que signifiquen un nou rècord de Catalunya i també milloren el rècord dels campionats. En aquesta prova la Clàudia Alarcón s’ha situat vuitena amb una marca de 3,06 metres.

A la prova de triple salt, el Marc Sala ha aconseguit la medalla de plata amb un registre de 13,41 m, millorant la seva marca personal. Aquest atleta també va participar en la prova de salt de llargada, aconseguint una magnífica sisena posició amb 6,21 metres, també amb nou registre personal.

A la prova dels 1.000 metres, José González, també va aconseguir la sisena posició amb un temps de 2:45.36.

En aquest estatal també han participat l’Abril Rambla en la prova de triple salt i la Noemí Guerrero als 1.000 metres.

Enllaç: Resultats