8/04/2018
GRAN PREMI DE MARXA CIUTAT DE SANT CUGAT

El passat dissabte 7 d’abril, es va celebrar la tercera edició del Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Club Muntanyenc de Sant Cugat i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, a les pistes d’atletisme de la ZEM La Guinardera.

Amb una esplèndida matinal atlètica i una gran participació en totes les categories,

Mar Juárez (Av Manresa) i Kevin Cerro (Cornellà AT) van ser els guanyadors de les curses absolutes, prova en la que el santcugatenc Nil Rodés (AAC) va ser segon.

A les categories de promoció, els atletes de muntanyenc van tenir una destacada actuació, la Noa Rodríguez es va imposar a la sub16 amb una marca de 15:48.1 sobre 3 km, també Nil Casas va vèncer la cursa sub16 amb 15:16.8. Tasmbé a la categoria sub20 es van imposar els atletes locals, l’Àngels Massana va ser la guanyadora amb 27:17.5 sobre una distància de 5km i Gabriel Ballester el guanyador d’aquesta categoria amb 22:47.3. Per últim, destacar la segona posició d’Elies Ballester a la cursa de sub14 amb 19:10.6 sobre 3 km.

Enllaç: Resultats