Resultats

23/6/2018
CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 16
9 MEDALLES PELS ATLETES DEL CMSC

El passat dissabte 23 de juny, es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub16 d'Aire Lliure, a l'Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallès, amb una extraordinària actuació dels atletes del Muntanyenc que van aconseguir 9 medalles; 6 d'or, 2 de plata i 1 de bronze, a més de 13 llocs de finalistes.
José González s'ha proclamat Campió a la prova dels 1.000 m amb una marca de 2:44.39, Clara Fernández ha aconseguit l'or en salt amb perxa amb una marca de 3,60 m i així mateix, el rècord del campionat, prova en què Nerea Pérez ha estat subcampiona amb 3,50 m. També han aconseguit el títol autonòmic en Bernat Pubill a la prova de javelina amb un llançament de 44.95 m, el Marc Sala a la prova de Triple Salt amb 13.70 m, aquest atleta també va participar en la prova de salt de llargada, aconseguint una magnífica cinquena posició amb un salt de 6,22 m. També han pujat al més alt del podi Noa Rodríguez amb una marca de 15:32.44 als 3.000 m.marxa i Nerea Pérez amb una marca 1,61m en alçada. Medalla de plata per Sofia de Sousa amb un registre de 10:35.50 als 3.000 m i bronze per Victor Velasco a triple salt amb una marca de 12.71m.
Cal destacar els llocs de finalistes de Claudia Alarcón, quarta a perxa amb una marca de 3,15 m, Berta Bertran dotzena amb 2.55 m i Isaac Baldi sisè amb 3.25 m, Cristina Mur cinquena a javelina llançant 23.25m, Ignasi Grau cinquè amb un temps d'1:28.55 als 600 mYeray Campos setè a la prova d'alçada amb1,71m, Irma González setena en martell amb 35.30 m i vuitena en pes amb un llançament de 9,67m, Anna Avellaneda desena als 3.000 m amb 12:07.40 i Estel Antoja catorzena amb un salt d'1,35m a la prova d'alçada.
I els atletes classificats Elisa Potts a javelina i Alejandro Acedo i Nil Casas als 5.000mm.
Cal destacar que a la puntuació per clubs, el Club Muntanyenc s'ha situat en una extraordinària primera posició.

Enllaç: Resultats Fca