Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

14/11/2008
URGENT! ROBA ESPORTIVA DE LA SECCIÓ PER LA TEMPORADA 2008-08

A PARTIR DEL PROPER DIMARTS DIA 18 DE NOVEMBRE DE 2008, TOTS ELS ATLETES DE LA SECCIÓ HAURAN DE PASSAR PER LA BOTIGA HULA-HULA, PER TAL DE CONFIRMAR LES TALLES DE TOTA LA ROBA DE COMPETICIÓ I ENTRENAMENT QUE LLIURA LA SECCIÓ PER AQUESTA TEMPORADA 2008-09.

NOTES:

1. Cal que us adreceu a la botiga HULA-HULA carrer Xerric núm. 3, de Sant Cugat del Vallès.
2. Cal identificar-se com atleta del club a la persona responsable de la botiga.
3. Els atletes més menuts cal que vagin acompanyats pels Pares, fet que facilitarà tant l'entesa com la confirmació definitiva de la talla més adient.
4. El grup d'Atletisme i Salut queda exclòs d'aquest lliurament gratuït de material.
5. Per obtenir el material es fa del tot imprescindible haver confirmat la talla a la botiga. La data màxima per fer-ho és el divendres 28 de novembre. Els atletes que no ho facin en aquest període establert no disposaran del material.
6. Un cop confirmades les talles de tots els atletes i en data encara pendent de confirmar, la botiga lliurarà gratuïtament a cadascun dels atletes una bossa de material esportiu que inclourà: xandall, pantalonet i samarreta de competició o, segons el cas, mallot i top, a més d'una samarreta de màniga curta.
7. A partir del lliurament del material és obligatori utilitzar-lo en totes i cadascuna de les competicions programades per la secció.
8. A banda d'aquest material esmentat, la botiga i la secció posen a disposició de tots els atletes que ho desitgin altre material de competició molt més específic format per: malles negres curtes i llargues de la casa Adidas i samarretes tèrmiques.
9. La gestió de les talles i les possibles reclamacions que se'n derivin són estricta responsabilitat del subministrador i de la botiga.