Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

09/05/2010
SECCIÓ2025
Imatge de complement

La junta del club està treballant de valent per tal de donar forma al projecte de futur de la secció, que va íntimament lligat a la construcció de la pista d'atletisme. Les traces fonamentals d'aquest projecte tenen els següents objectius:
1. Consolidar la filosofia emprada fins a hores d'ara, és a dir, fer de la secció un valor de referència de l'atletisme de promoció nacional i estatal.
2. Especialització de l'àrea tècnica creant grups d'entrenament específic, així com centres de tecnificació que abastin proves concretes.
3. Pla pilot per tal de controlar l'atletisme les escoles de St. Cugat, fomentant la pràctica d'aquest esport arreu de la ciutat i buscant el camí per a poder importar el màxim nombre d'atletes cap a la secció.
4. Incrementar el nombre d'atletes en totes les categories i, especialment, en categoria Benjamí.
5. Organitzar distintes activitats - estades, conferències, clínics, casals i altres- que facin referència a la pràctica de l'atletisme i que col·laborin a consolidar la secció qualitativa i quantitativament.
6. Crear l'Olimpíada escolar de St. Cugat.
7. Buscar noves vies de col·laboració amb el Club Muntanyenc, especialment en aquelles activitats d'objectius comuns, que no busquin l'especificitat de l'atletisme com a disciplina esportiva.