Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

27/01/2011
SERGI TORRES MEREIX EL PREMI DE LA CIUTAT DE SANT CUGAT

Com ja sabeu, l'atleta santcugatenc, Sergi Torres, ha estat proposat per l'Ajuntament de Sant Cugat com a candidat a rebre el Premi Ciutat de Sant Cugat.
Cal dir que Sergi Torres ha estat un dels atletes més rellevants de tots els que han sortit de l'escola d'atletisme del Club Muntanyenc. En Sergi va començar a entrenar la temporada de 2.006/07 amb la Yolanda Tello, i ja en el primer any es va proclamar Campió de Catalunya infantil de 150 metres.
La següent temporada (2.007/08) es va confirmar com a un dels atletes més destacats de Catalunya a la seva categoria, proclamant-se Campió de Catalunya cadet de 300 metres tant a l'aire lliure com en pista coberta. També va aconseguir el Campionat d'Espanya en pista coberta de 300 m i el subcampionat a l'aire lliure.
L'any següent (2.008/09) va repetir èxits, aconseguint el Campionat de Catalunya cadet de 300 m en pista coberta i el de 600 m a l'aire lliure. També va aconseguir la medalla de plata als estatals de 300 m en pista coberta i als 600 m a l'aire lliure.
La temporada que acabem de finalitzar (2009/10), va significar un canvi important a la vida d'en Sergi. Va canviar d'entrenador i de grup d'entrenament, començant a entrenar-se a la Residencia Blume de Barcelona a les ordres de Ricardo Dieguez. La seva adaptació va ser perfecta ja que va continuar aconseguint extraordinaris resultats, com el títol autonòmic juvenil dels 400 m a l'aire lliure, la medalla de plata de la mateixa distància en pista coberta i les medalles de bronze al Campionat d'Espanya de 400 m tant en pista coberta com a l'aire lliure.

Enllaç: Dona Suport !!!