Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

10/09/2013
JA HEM COMENÇAT LA TEMPORADA

Aquest dilluns 9 de setembre, la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc va iniciar els entrenaments de la nova temporada 2.013/14 a les pistes d’atletisme de la ZEM La Guinardera. Els nostres atletes i tècnics van començar una nova temporada amb els mateixos objectius esportius i formatius de sempre i les il•lusions renovades.

Més de dos centenars d’atletes ja s’han inscrit per a gaudir una temporada més de l’esport olímpic per excel•lència amb unes instal•lacions modèliques i tècnics de reconegut prestigi.
El dilluns van començar els grups dels més petits, prebenjamins, benjamins i alevins, també el grup d’especialització corresponent als atletes de categories cadet, juvenil, júnior i promesa. El dimarts 16 comencen els atletes infantils i durant aquesta setmana ho farà el grup de fons. Pel que fa a l’atletisme adaptat, el grup AD-1 comença els entrenaments el proper dilluns i el grup AD-2 ho faran a l’octubre, tot i que alguns ja s’estan treballant als centres.

Encara estan obertes les inscripcions i les persones que ho desitgin poden provar durant dos setmanes aquesta activitat atlètica sense cost ni compromís d’inscripció.