Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/10/2013
Gran èxit a la VIIa Festa de l’Atletisme
Imatge de complement

Aquest diumenge 20 d’octubre, s’ha celebrat la setena edició de la Festa de l’Atletisme a la ZEM La Guinardera. Tota la família atlètica de Sant Cugat ha pogut gaudir d’una extraordinària jornada atlètica i festiva amb la presentació de la secció per a la nova temporada de 2.013/14, el lliurament dels guardons corresponents a la temporada de 2.012/13 i una competició – exhibició amb proves de salts, velocitat, mig fons, llançaments i relleus.
Ha estat una magnífica jornada amb la participació quasi tots els atletes de la secció acompanyats per les famílies que omplien la graderia en un entorn privilegiat com és la pista de la Guinardera.
El premis als millors atletes de la temporada passada han estat per la Laia González i el Ramon Adàlia. També s’ha fet lliurament dels premis corresponents a les diferents categories.
A les competicions han participat més de dos-cents atletes i tots els assistents han pogut veure les evolucions dels joves atletes en proves de 60 metres, 600 metres, salt de llargada, salt mab perxa, llançament del vórtex i una prova de relleus on han participat pràcticament tots els atletes de la secció.

ANNEX: Resultats   (pdf 26594)