Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

09/04/2014
ÚLTIMES NOTÍCIES DE LA DIADA DE LA VELOCITAT

Dissabte 12 d'abril La Guinardera

A pocs dies de celebrar la Diada de la Velocitat – 2a Jornada de Relleus de l’OMET, són moltes i bones les novetats s’afegeixen a la celebració d’aquesta festa atlètica santcugatenca.

Les inscripcions van a bon ritme i s’espera una participació per sobre dels tres-cents atletes que estrenaran de manera oficial amb cronometratge elèctric de la Federació Catalana d’Atletisme la pista de la Guinardera.

El Futbol Club Barcelona a tingut la gentilesa de donar dues samarretes signades pels jugadors del primer equip de futbol que se sortejaran duran la matinal atlètica.

Però on més expectació està tenint aquesta competició és en les proves open de 150 i 300 metres. En les últimes hores han confirmat la seva participació atletes de reconegut prestigi com Sergio Ruiz (JA Sabadell) que la temporada passada va superar el rècord d’Espanya absolut de 200 metres i també va formar part de l’equip que va establir un nou rècord d’Espanya de 4X100 metres al mundial de Moscou. També Adrià Burriel (CA Mollet) recordista estatal promesa de 4X100 i Campió d’Espanya promesa de 100 metres en 2013. Edgar Pérez (AAC) campió de Catalunya absolut de 200 metres en 2013 tant a l’aire lliure com en pista coberta. Alberto Gavaldá (Pd Castelló) campió d’Espanya absolut de 200 m en 2009. Ruben Pros (FCB) subcampió d’Espanya absolut de 60 metres en 2014 i Ona Rossell (AAC) Campiona de Catalunya cadet en pista coberta 2013 de 60 metres.

Una llarga llista d’atletes de reconegut prestigi que sumats als ja mencionats a la nota anterior, Plàcida A. Martínez (FCB), Cristina Lara (FCB), Sergi Torres (FCB) i Jael Bestué (CMSC), es pot afirmar que a la Diada de la Velocitat participaran els millors velocistes catalans.

ANNEX: Díptic   (pdf 14879)
Enllaç: Web