Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

04/09/2014
COMENÇA LA TEMPORADA 2014/2015

 

El proper dilluns 8 de setembre, la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc iniciarà els entrenaments de la nova temporada 2014/15 a les pistes d’atletisme de la ZEM La Guinardera. Els nostres atletes i tècnics començaran una nova temporada amb els mateixos objectius esportius i formatius de sempre i les il•lusions renovades.
Més de dos centenars d’atletes ja s’han inscrit per a gaudir una temporada més de l’esport olímpic per excel•lència amb unes instal•lacions modèliques i tècnics de reconegut prestigi.
Segons les previsions, s’espera que un any més se superi el nombre d’inscrits de la temprada anterior, que en aquest cas va ser de 250 atletes.
Dilluns 8 començaran els grups dels més petits, prebenjamins, benjamins i alevins, també el grup d’especialització corresponent als atletes de categories cadet, juvenil, júnior i promesa, així com l’Escola de Marxa Valentí Massana. Dimarts 9 comencen els atletes infantils i durant aquesta setmana ho farà el Grup de Fons. Pel que fa a l’atletisme adaptat, el grup AD-1 també comença els entrenaments el proper dilluns.
Aquest any com a novetat, la Secció ofereix dos grups a l’Escola d’Iniciació, el alevins, que podran escollir entrenar dilluns i dimecres, o dimarts i dijous.
 

Encara estan obertes les inscripcions i les persones que ho desitgin poden provar durant dos setmanes aquesta activitat atlètica sense cost ni compromís d’inscripció.

Enllaç: Grups i Horaris