Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

04/05/2015
II DIADA DE LA VELOCITAT

Dos Rècords de Catalunya a La Guinardera

El passat diumenge 3 de maig es va celebrar la segona edició de La Diada de La Velocitat a les pistes de la ZEM La Guinardera. L’esdeveniment atlètic ha estat un extraordinària festa de l’atletisme amb la participació de prop de tres-cents atletes i la realització de grans marques  en una esplèndida matinal atlètica on tots els assistents han pogut gaudir d’un gran espectacle atlètic.

Cal destacar la prova dels 500 metres que va tancar el programa de la matinal atlètica. Amb victòria de la santcugatenca, Zoya Naumov (AAC) amb un temps de 1’13”72, registre que representa un nou rècord de Catalunya promesa (fins 22 anys) de la distància. A la mateixa cursa, la Sara Gallego (CE Universitari) va millorar el rècord català cadet i juvenil (fins 17 anys) amb una marca de 1’16”34.

També cal destacar la participació d’atletes de gran nivell, com els campions estatals de velocitat Estela García (VTiM) i Eduard Viles (CA Igualada) que van dominar les curses dels 150 metres i només el vent contrari va impedir la consecució de grans registres de la magnitud d’algun rècord d’Espanya.

La participació dels atletes de la secció d’atletisme va ser molt destacada, així com una quinzena d'altres clubs catalans que van voler participar en aquesta magnífica jornada atlètica.

FOTOGALERIA

Enllaç: Resultats