Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

16/06/2015
EXTRAORDINARI CONTROL DE SALTS HORITZONTALS A SANT CUGAT

 

Imatge de complement

Aquest dilluns 15 de juny, organitzat per la Secció d’Atletisme de Club Muntanyenc Sant Cugat, s’ha realitzat el Control GTC – Sant Cugat a las pistes d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera.

Amb un extraordinari nivell de marques, els atletes participants han pogut comprovar la gran qualitat de la pista santcugatenca per aquestes especialitats, per la seva rapidesa i el magnífic fossar de salt.

La prova de triple salt masculí ha estat per Jaume Roca (FCB) que amb un salt de 15,41 m ha aconseguit marca mínima pel Campionat d’Europa Júnior.

A la categoria femenina, destaca la prova de salt de llargada, on l’especialista en combinades, Caridad Hernández (FCB) ha marcat 6,18 metres, l’Ariadna Ramos (CA Igualada) ha estat segona amb 6,15 metres, marca que representa mínima pel Campionat d’Europa Sub23, i l’atleta de categoria júnior, Sheila García (CA Igualada) ha estat tercera amb un salt de 6,00 metres.

El triple salt femení ha estat per a l’Ester García (AAC) que ha marcat 12,52 metres, segona ha estat Êllâ Bestué (FCB) amb 12,44 m que representa la millor marca espanyola júnior de l’any i Naiara Estanga (AAC) amb 12,19 m que també es col·loca líder de l’any de la categoria juvenil.

També cal destacar l’actuació de l’atleta local júnior, Dario Sirerol (CM St Cugat) que amb un salt de 14,73 metres ha millorat ostensiblement la seva marca personal.

ANNEX: Resultats   (pdf 680551)