Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

02/09/2015
COMENÇA LA TEMPORADA 2015/2016

 

El proper dilluns 14 de setembre, la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc iniciarà els entrenaments de la nova temporada 2015/16 a les pistes d’atletisme de la ZEM La Guinardera. Els nostres atletes i tècnics començaran una nova temporada amb els mateixos objectius esportius i formatius de sempre i les il•lusions renovades.

Prop de tres centenars d’atletes ja s’han inscrit per a gaudir una temporada més de l’esport olímpic per excel•lència amb unes instal•lacions modèliques i tècnics de reconegut prestigi.

Dilluns 14 començaran els grups dels més petits, prebenjamins, benjamins i alevins, també el grup d’especialització corresponent als atletes de categories cadet, juvenil, júnior i promesa, així com l’Escola de Marxa Valentí Massana. Dimarts 15 comencen els atletes infantils i els Grup de Fons. Pel que fa a l’atletisme adaptat, els grups AD-1 i AD-2 també comença els entrenaments el proper dilluns.

Encara estan obertes les inscripcions i les persones que ho desitgin poden provar durant dos setmanes aquesta activitat atlètica sense cost ni compromís d’inscripció.