Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

25/09/2015
CAP DE SETMANA ATLÈTIC-URBÀ A SANT CUGAT

Perxa al Monestir i Mitja Marató de Sant Cugat

El proper cap de setmana, 3 i 4 d’octubre, els carrers de Sant Cugat viuran unes jornades atlètiques molt interessants i atractives.

A la ja tradicional Mitja Marató de Sant Cugat, que enguany arriba a la 32a edició i que se celebrarà diumenge amb sortida a l’Avinguda Pla de Vinyet a les 09,30 hores, aquest any s'afegeix la primera Perxa al Monestir, que se celebrarà dissabte 3 al Monestir de Sant Cugat.

La Perxa al Monestir pretén apropar aquesta espectacular modalitat atlètica a tots els habitants de Sant Cugat i a partir de les 16,00 hores se celebrarà aquest esdeveniment atlètic tant atractiu en un marc incomparable com és aquest indret mil·lenari.

El passadís de salt i el matalàs de caiguda s’instal·laran al carrer Torre, en paral·lel a la muralla del Monestir. L’esdeveniment atlètic començarà amb els més joves que demostraran les seves habilitats en aquesta especialitat tant tècnica. Posteriorment seran les dones que disputaran aquesta primera perxa urbana, de les que cal destacar a la Marta Cot, diverses vegades Campiona de Catalunya i medallista al Campionat d’Espanya absolut. També la santcugatenca Tania del Cerro, subcampiona de Catalunya absoluta en pista coberta aquesta temporada essent encara de categoria júnior.

En nois, són varies les estrelles que saltaran al costat del Monestir. Aleix Pi, acreditat amb un registre de 5,30 metres, actual campió d’Espanya i de Catalunya júnior, i dotzè classificat en el mundial júnior celebrat a Eugene (USA) la temporada passada de 2014. També destaca Noel del Cerro, atleta local que es va proclamar Campió Olímpic de la Joventut l’any 2014 a Naijing i que actualment és el campió de Catalunya absolut en pista coberta.

Una tarda emocionant i molt atractiva en un marc inigualable que aproparà l’esport, la tradició, la cultura i l’entreteniment a tots els habitants de Sant Cugat que es vulguin apropar la tarda de dissabte a l’indret més característic de la ciutat.

Diumenge es disputarà la 32a Mitja Marató de Sant Cugat amb sortida a l’Av. Pla de Vinyet i un recorregut urbà de 21.097 km pels indrets més característics de Sant Cugat amb arribada a la Rambla del Celler. Els participants que vulguin també podran triar per una cursa menys exigent d’una distància de 5 quilòmetres.