Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

17/10/2016
GRAN ÉXIT A LA PRESENTACIÓ DE LES SECCIONS

 

El passat dissabte 15 d’octubre, el Club Muntanyenc Sant Cugat va realitzar la  Presentació de les Seccions Esportives a la Z.E.M. La Guinardera.

En aquesta una jornada festiva celebrada al vespre, el Club Muntanyenc va canvia en aquesta edició el format habitual on es presentava la secció d’atletisme amb la tradicional Festa de l’Atletisme, per una formula més integradora on també es presentaran les seccions de Gimnàstica Rítmica i Trail.

Es va realitzar la tradicional desfilada dels esportistes i tècnics, les corresponents fotografies de família per a la temporada 2016/17, tant dels diferents grups com la de totes les seccions juntes, i es va fer lliurament dels guardons de la temporada anterior pels millors atletes de les diferents categories. Cal destacar que la Jaël Sakura Bestué va ser guardonada com a la Millor Atleta del CMSC de la temporada 2016/2017.

Un cop es fa fer de nit, la nova Junta Directiva tenia preparada una sorpresa i es va projectar un emotiu audiovisual on van ser protagonistes tots els atletes i tècnics de les seccions.

Per a tancar la jornada es va fer un berenar sopar de germanor a la mateixa pista d’atletisme amb gran participació

Fotografies

Enllaç: Video