Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

15/02/2017
SETMANA SOCIAL DELS EMPLEATS DE CAIXABANK

Entrenament amb el Grup d’Atletisme Adaptat

Aquest dimecres 15 de febrer, cinc voluntaris treballadors de Caixabank, han realitzat un entrenament compartit amb el grup d’Atletisme Adaptat del Club Muntanyenc Sant Cugat a la ZEM La Guinardera. Aquesta activitat es realitza en el marc de la Setmana Social impulsada per l'entitat bancària, juntament amb la Fundació la Caixa, que se celebra de l'11 al 19 de febrer arreu de Catalunya.

La secció d’atletisme del CMSC treballa amb aquest grup d’atletisme adaptat i inclusiu des de fa sis anys, amb dos entrenament setmanes, algunes competicions i activitats amb altres centres.

Els voluntaris han compartit un entrenament habitual a la instal·lació atlètica. La jornada ha començat amb una xerrada per part de l'entrenador, posteriorment s’ha realitzat l'entrenament i l’activitat ha finalitzat amb un berenar amb famílies, entrenadors i atletes.

La Setmana Social és una iniciativa solidària de CaixaBank en què els empleats de l'entitat, la Fundació Bancària "la Caixa" i CriteriaCaixa participaran, de forma voluntària en algunes activitats d’entitats socials que han posat a la seva disposició a Sant Cugat. 

Notícia TV St Cugat

Enllaç: Notícia Tot St Cugat