Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

22/10/2017
PRESENTACIÓ DE LES SECCIONS

 

El passat dissabte 21 d’octubre, el Club Muntanyenc Sant Cugat va realitzar la  Presentació de les Seccions Esportives a la Z.E.M. La Guinardera i el lliurament de guardons als millors esportistes de la temporada finalitzada.
 
En una jornada entranyable i festiva, es va realitzar la tradicional desfilada dels esportistes i tècnics, les corresponents fotografies de família per a la temporada 2017/18, amb les corresponents seccions d’atletisme, gimnàstica i trail i els diferents grups, així com la tradicional foto de família amb totes les seccions juntes.
 
Es va fer lliurament dels guardons als millors atletes de les diferents categories i seccions. Cal destacar que la Jaël Sakura Bestué va ser guardonada com a la Millor Atleta del CMSC de la temporada 2016-17, on va aconseguir nombrosos èxits i rècords, destacant sobretot el títol de subcampiona del món juvenil de 200 metres a Nairobi.
 
Posteriorment es va projectar un emotiu audiovisual amb els esportistes i tècnics com a protagonistes, i per a tancar la jornada es va fer un sopar de germanor a la mateixa pista d’atletisme amb gran participació.