Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

04/05/2018
VIè StQlímpics a La Guinardera

 

El passat divendres 4 de maig, es va celebrar sisena edició dels StQlímpics, a les pistes d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat.

Amb una gran participació es va celebrar la matinal atlètica amb una vuitantena  de participants i sis entitats. Es van realitzar proves de les especialitats de 80 metres, 80 metres tanques i llançament de vòrtex, on els participants van demostrar els seus progressos desprès de temps treballant.

Les entitats que va participar són la Residència GURU Valldoreix, Taller Jeroni Moragas, Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix, Centre Sant Medir, Edda de Carli i el Club Muntanyenc Sant Cugat

Aquesta jornada atlètica és la culminació del treball realitzat durant tota la temporada tant els atletes com els entrenadors, però que no seria possible sense l’ajut i la implicació de la Obra Social La Caixa i l’Ajuntament de Sant Cugat. També agrair la col·laboració del patrocinador de la secció d’atletisme del CMSC, l’empresa ASMON que en aquesta ocasió ha equipat a atletes, entrenadors, monitors i voluntaris. 

 Noticia Cugat.cat