Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/10/2018
PRESENTACIÓ DE LES SECCIONS

 

El passat dissabte 20 d’octubre, el Club Muntanyenc Sant Cugat va realitzar la  Presentació de les Seccions Esportives a la Z.E.M. La Guinardera i el lliurament de guardons als millors esportistes de la temporada finalitzada.

 
En una jornada entranyable i festiva, es va realitzar la tradicional desfilada dels esportistes i tècnics, les corresponents fotografies de família per a la temporada 2018/19, amb les corresponents seccions d’atletisme, gimnàstica i trail i els diferents grups, així com la tradicional foto de família amb totes les seccions juntes.
 
Es va fer lliurament dels guardons als millors atletes de les diferents categories i seccions. Cal destacar que la Clara Fernández va ser guardonada com a la Millor Atleta del CMSC de la temporada 2017-18, on va aconseguir nombrosos èxits i rècords, destacant sobretot el títol de campiona d'Espanya de Salt en Perxa en la categoria Sub16.
 
Posteriorment es va fer una exhibició amb diferents coreografies de la Secció de rítmica i es va acabar amb una competició de 60mll i salt de llargada per part dels diferents grups de la secció d'Atletisme.